cutii automate

Oferim Garantie 24 luni la orice lucrare


Noul Service Auto Bucurestii Noi

     
piese cutii

Preturi Reparatii Convertizoare de Cuplu
Promotie 

Oferta 2014

preturi reparatii cutii automate
piese cutii

Preturi Promotionale:
Manopera=499ron 

Mai multe detalii

preturi reparatii cutii automate

0762.028.155


Gazduire Sediu Social

Amenajari interioare Bucuresti

Cum sa conducem o masina cu cutie Automata

Avantajele si Dezavantajele Cutiei Automate

             Invatarea conducerii pe o masina echipata cu o asemenea cutie de viteze este mult mai usoara. Piciorul stang, care in mod normal ar actiona ambreiajul, nu mai este folosit. 
Dupa selectarea treptei de viteza initiale, cu masina oprita, selectiile ulterioare ale cutiei de viteze se fac automat, functie de viteza autovehiculului condus si pozitia pedalei de acceleratie.
In cazul acestor masini, frana va fi folosita mai des, pentru a evita tendinta acestor autovehicule de a se misca inainte.
Masinile hidramate permit soferilor sa-si concentreze atentia mai mult asupra directiei si traficului adiacent. 
Instructorul dumneavoastra va trebui sa va informeze amanuntit asupra folosirii franei de serviciu si despre utilizarea acestui tip de transmisie la viteze mici.

Cea mai des pusa intrebare despre o cutie automata este urmatoarea: Sa folosesc frana de picior sau treapta 'P' cand sunt in semafor?
In aceste momente este bine sa fiti sigur ca masina nu 'o ia la vale'. Indiferent de tipul transmisiei, automata sau manuala, este o idee buna sa folositi frana de picior cat timp stationati in semafor. Daca stationarea se prelungeste, selectati pozitia 'N' si aplicati frana de mana.


        
           Yahoo! Messenger                                                                                           Copyright © 2012 Cutii Automate  Toate drepturile rezervate.

Parteneri Cutii Automate | SiteMap Cutii Automate | Jocuri Mai Noi  | Automodele  | Magazin Modelism |