Tractare GRATUITA

Daca vrei sa iti repari cutia de viteza si crezi ca te costa mult atunci uita-te peste -> Preturi manopera si reparatii cutii automate; Preturile noastre concureaza cu ale marilor companii din Europa. In Romania suntem pe primul loc la in ce priveste raportul Calitate <-> Pret

Dar pentru a intelege mai bine ce inseamna Reparatia unei Cutii de Viteza Automate si pentru ca dorim sa avem o transparenta totala in ceea ce priveste relatia cu Dvs, o sa facem anumite precizari chiar in acesta pagina.
Pret Manopera Pentru Reparatie Cutie Automata

Pret=499ron (tva exclus)

Durata de executie max. 3 ore.

Cutia Automata de Viteza are in componenta urmatoarele elemente:
1. cutia de viteze automata propiu zisa

2. Convertizorul (“ambreajul umed”) pentru mai multe detalii Intrati Aici

3. sistemul de racire al uleiului(reprezentat de conducte,racorduri elastice(cauciuc sertizat) si radiatorul de racire care pote fi:

un radiator de dimensiuni mici(separat de altele),pozitionat de la caz la caz langa alte radiatoare ale autovehicolului.
o serpentina(bazin separat,etc) introdusa in radiatorul de racire motor.
4. calculatorul cutiei de viteza automate (Creierul Cutiei Automate)

5. Schimbatorul de Viteze.

6. instalatia electrica a cutiei automate de viteza (cablajele de conexiuni electronice care conecteaza calculatorul cutiei automate rca,in special la masinile Mercedes pretul manoperei difera deoarece in momentul demontarii cutiei de viteze trebuie demontat si motorul,pretul crescand pana la 800ron(tva exclus).

Demontat-spalat-verificat- bloc hidraulic(boody valve) al cutiei automate de viteze .Daca avem piese va oferim un pret la piesele noatre, daca nu le comandam originale

Pret=200ron(tva exclus)

Durata de executie intre 2-4 ore.

Demotat-verificat-curatat-instalatie de racire cutie automata de viteze .(inlocuit anumite componente defecte din ansamblu)

Pret=150ron(tva exclus)

Durata de executie max 2ore.

Pentru mai multe detalii si programari pentru reparatii si diagnoza cutii automate de viteze , sunati la numarul de telefon 0762.028.155

OFERIM GARNATIE SERVICIILOR OFERITE

Aveti garantia lucrarii!! Orice lucrare pleaca de la noi are garantia asigurata!